به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام؛ دکتر سعید صیدیوسفی اعلام کرد: قصابان باید از آویزان کردن لاشه دام در محیط خارج از یخچال به ویژه در فصل تابستان اجتناب کنند چرا که در این فصل به علت گرمای هوا و وجود حشراتی چون مگس و پشه می تواند سلامت گوشت آویزان شده در هوای آزاد را به مخاطره اندازد.
صیدیوسفی اضافه کرد: این بخشنامه به قصابی های مجاز استان ابلاغ شده و در صورت مشاهده لاشه آویزان شده خارج از محیط یخچال با فرد خاطی برخورد می شود و همچنین همه فعالان در مغازه های قصابی در هنگام کارملزم به پوشیدن روپوش سفید هستند.
وی افزود: گوشت های موجود در قصابی های مجاز دارای برچسب پلمپ و کددار و نیز مهر دامپزشکی است و تاریخ ذبح دام بر روی لاشه درج و توسط ناظر این اداره کل قبل و بعد از تحویل به قصابی ها ثبت می شود.
صیدیوسفی تاکید کرد: به هیچ وجه قصابان حق نگهداری و فروش لاشه های فاقد برچسب و مهر دامپزشکی در محیط قصابی ها را ندارند و در صورت مشاهده با خاطیان برخورد قاطع می شود.
صیدیوسفی گفت: مصرف کنندگان اطمینان داشته باشند که گوشت های قصابی ها یک روز قبل از ذبح و هنگام کشتار مورد بازرسی ناظران این اداره کل قرار می گیرند و در صورت وجود بیماری در لاشه یا یکی از اندام ها، بخش مریض و غیرسالم دام از چرخه توزیع حذف و امحا می شود.
انتهای پیام/