به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
کرمان؛ علی حیدری تولید کننده کودکمپوست گفت: این کود از مخلوط نخاله پسته با
کودگاوی و کاه و مقداری خاک رس جهت باکتری های لازم این کود تهیه می شود.
وی افزود: این مخلوط نیاز به هم زدن دارد، هفته اول
هر روز و هفته دوم یک روز در میان این مخلوط نیاز به هم زدن دارد و حدود هشت هفته
زمان می برد تا آماده شود.
حیدری خاطر نشان کرد: در این راستا ۱۵ تا ۲۰ نفر به طور مستقیم مشغول به
کار شده اند.
همچنین حسین رضایی رییس جهاد کشاورزی رفسنجان نیز از
غنی بودن این کود خبر داد و افزود: این کود ارزش غذایی شامل ۴ هزار و ۵۰۰ ppm آهن و ۳ درصد پتاسیم دارد.
وی افزود: بر اساس آزمایش برگ و خاک، باغاتی که
کمبود داشتند مورد استفاده قرار می گیرد و برخی مواقع برای غنی شدن آن از منگنز و
فسفر نیز استفاده می شود.
انتهای پیام/ی