رئیس اداره دامپزشکی شهرستان چابهار گفت: از ابتدای امسال تاکنون افزون بر 875 تن گوشت از 2 کشتارگاه صنعتی این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛اولیاء میرلاشاری افزود: ظرفیت 2 کشتارگاه صنعتی چابهار روزانه ذبح 750 راس دام سنگین است.

وی گفت: گوشت های استحصالی قبل از خروج از کشتارگاه ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی و سپس به قصابی ها ومراکز بسته بندی ارسال می شود.

وی افزود: به منظور پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو در کشتارگاه ها لاشه می بایست حداقل 24 ساعت در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای 4 درجه سانتی گراد بماند.

وی بیان کرد: مصرف کننده با مشاهده مهر بهداشتی دامپزشکی می تواند از کشتار مجاز دام اطمینان حاصل کرده و گوشت را خریداری کند.

وی خاطر نشان کرد: شهروندان چابهاری می توانند در 2 کشتارگاه صنعتی برای ذبح دام های خریداری شده مراجعه و دام زنده خود را زیر نظر کارشناس بهداشتی دامپزشکی ذبح کرده و صحت آن توسط دامپزشک مورد تایید قرار گیرد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.