محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: برخی افراد به قصد لاغری بدون توجه به سیستم بدنی خود اقدام به گرفتن رژیم های سخت می کنند و همین امر موجب از دست دادن برخی ویتامین ها، املاح در بدنشان شده و خستگی و بی حالی را برای خود به ارمغان می آورند.
این متخصص علوم تغذیه در ادامه اظهار داشت: حذف برخی غذاها مانند برنج، روغن، شکر و چربی های مورد نیاز بدن افت قند خون ، فرسودگی، ضعف، خواب آلودگی، خستگی مفرط را به همراه دارد.
وی تصریح کرد: برخی افراد همراه با رژیم های غذایی اقدام به مصرف بی رویه قهوه می کنند که این امر باعث ایجاد خستگی و اظطراب می شود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: رژیم های گوشتی و حذف پروتئین از سبد غذایی سبب کمبود پروتئین ، آهن و در آخر کم خونی در افراد می شود. حداقل در هفته بدن به یک الی 2 بار مصرف گوشت نیاز دارد.
عزیزی بیان داشت: کاهش برخی مواد غذایی مانند کربوهیدرات ها افت قندخون، فشار و در نهایت خستگی را به دنبال دارد.
وی تاکید کرد: رژیم های غیر اصولی و حذف کامل برخی مواد غذایی یا استفاده از غذاهای چربی سوز بدن را با کمبود املاح و ویتامین ها روبه رو و فرد را دچار بی حالی و ضعف می کند.
این متخصص تغذیه افزود: استفاده از مکمل ها در رژیم های غذایی سخت از ضعف و خستگی پیشگیری می کند.
انتهای پیام/