برداشت میوه گرمسیری جم از باغ های هرمزگان آغاز شد .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،مدیرباغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان برداشت ، 10 تن میوه جم برداشت شود .
برداشت جم تا آخرمرداد ادامه دارد.
مسعودگرگیج افزود:گل های این درخت به علت شهد فراوان منبع خوبی برای تغذیه زنبورهای عسل است .
وی گفت:درخت جم ، بومی کشور های هند، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی وگرمسیری دنیا کشت می شود .  
جم یا جمبولان میوه ای کمیاب است که به صورت پراکنده در 2هکتار ازباغ های شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .
میوه درخت جم بیضی شکل ، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد .
میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم ، پتاسیم ، کلسیم ، فسفر ، منگنز ، روی و آهن است .
پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش ، کبد و تنظیم ضربان قلب می شود .
میوه جم خاصیت سوءهاضمه،ضد نفخ و اشتهاآورنیز دارد. و برای تهیه شیرینی و مربا نیز استفاده می شود.
سرکه جم به علت خوش رنگ و معطر بودن کاربرد فراوانی دارد .
انبه، گواوا، گارم زنگی ، چیکو ،کنار و سه پیستان از دیگر میوه های گرمسیری در هرمزگان است.
انتهای پیام/ف
برچسب ها: برداشت ، جم ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.