بزرگ نیا افزود: منطقه یک جشنواره سفره ایرانی- فرهنگ گردشگری شامل استان های مازندران ، گیلان و قزوین و گلستان است .
وی گفت : در این جشنواره غذاهای محلی این چهار استان توسط علاقه مندان ، رستوران داران و مراکز پذیرایی پخته و عرضه می شود.
وی زمان برگزاری این جشنواره را هم 30 تیر تا اول مرداد اعلام کرد.
وی گفت : به همراه برگزاری جشنواره غذا که با داوری غذاهای توسط هیات داوران متشکل از خبرگان رشته آشپزی کشور و استان های قزوین ، مازندران ، گیلان و گلستان همراه است ، برنامه های شاد فرهنگی نیز برگزار می شود.
با اجرای نخستین جشنواره منطقه ای در رامسر که از ۳۰ تیر تا یکم مرداد ماه امسال برپا می شود، برگزاری جشنواره های منطقه ای غذا در استان های کشور تداوم خواهد داشت.
انتهای پیام/