مصرف مواد غذایی آلوده و حاوی میکروب باعث اثرات منفی و بیماری در افراد بویژه در زنان باردار می شود .

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت :متاسفانه امروزه  افزایش محصولات و مواد غذایی فاقد تازگی و طراوت چند برابر شده ، بکار گیری نادرست از رنگ ها و اسانس های غیر مجاز و مواد شیمیایی و نگهدارنده که در گوشت ،مرغ ،ماهی و سبزیجات دیده می‌شود سلامت فرد و جامعه را تهدید می‌کند .
 
 انوشه گفت :این مواد غذایی آلوده افراد جامعه را تهدید می‌کند ولی کودکان ،سالمندان و زنان باردار بیشتر در معرض خطر هستند  و باعث آسیب هایی مانند سقط و نقص جنین می‌شود .
 
وی اظهار داشت : از  این مواد غذایی الوده کمتر استفاده شود و به سمت محصولات و مواد غذایی سالم و ارگانیگم  پیش رویم .
 
انوشه گفت :عوارض این مواد غذایی آلوده به صورت بیماریهایی چون کبدی ،انواع سرطان ،اختلالات جنسی و هورمونی ،نازایی ،عقیمی و مشکلات شایع پوستی دیده می شود  .
 
وی گفت : شیوع بیماریهایی که منشا غذایی دارند بیشتر از انواع بیماریهای دیگر بوده و همچنین می تواند بیماریهای زمینه ای را تشدید و باعث بروز بیماریهای حاد شود .


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار