حسین قربانزاده دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی در گفتوگو با خبرنگار
احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به ایده تشکیل «پارلمان اصولگرایی» از سوی مرتضی نبوی اظهار داشت: باتوجه به نتیجهای که برای اصولگرایان در انتخابات مجلس حاصل شد، باید یک جراحی اساسی در این جریان انجام شود؛ این مساله لزوما با ایده پارلمان اصولگرایی، محقق نخواهد شد.
وی با بیان اینکه ایده پارلمان اصولگرایی، ابزاری برای هدف اصلی یعنی «تجدید نظر» و «بازآرایی» در جریان اصولگرایی است تأکید کرد: اگر صرفا به همین مُسَکِنها اکتفا کنیم، هیچگاه به هدف اصلی نخواهیم رسید.
قربانزاده در پاسخ به این سوال که جریان اصولگرایی برای انتخابات 96، «تکلیف محور» عمل خواهد کرد یا «منفعت محور» گفت: اصلا بحث بر سر منفعت و تکلیف نیست. اگر کاندیداهای مقبول یک جریان را به صورت یک طیف در نظر بگیریم، در نهایت آن جریان به این تصمیم میرسد که کاندیدایش، در میان مردم هم مقبولیت داشته باشد.
وی درباره اظهارات خود به یک نمونه تاریخی اشاره کرد و گفت: در آن طیفی که آیتالله مصباح یزدی در سال 92، آقای لنکرانی را مدنظر داشت، حتما شخص دیگری هم موجود بود اما به دلیل رأیآوری بیشتر آقای لنکرانی، وی مورد حمایت آیتالله مصباح قرار گرفت.
قربانزاده با بیان اینکه اصولگرایان باتوجه به شکستشان در انتخابات مجلس در حوزه تهران، برای بازآرایی نیروهایشان به سمت همه زعمای قم خواهند رفت ابراز کرد: منطق سیاست میگوید، معمولا جریانی که قدرت را از دست میدهد، به وحدت بیشتری میرسد.
وی ادامه داد: اصولگرایانی که کمتر همدیگر را قبول داشتند، در انتخابات مجلس دور یک میز نشستند. مشکل اینجاست که جریان اصولگرایی حاضر نیست بسیاری از اقتضائات موجود در جامعه را بپذیرد و با توجه به آن، شیوه و روش خود را تغییر دهد.
قربانزاده با بیان اینکه جریان اصولگرایی نباید به همه مسائل از منظر سیاست نگاه کند گفت: به طور مثال، مردم درباره فیشهای حقوقی، نگاه انتقادآمیز نسبت به دولت دارند که به تدریج در حال افزایش است. حالا شما تصور کنید که جریان اصولگرایی بیش از مردم و به طور افراطی، از مساله فیشهای حقوقی به نفع جریان خود بهرهبرداری کند؛ در این بین، جریان دولت هم میآید و میگوید که فیشهای حقوقی، دامی بود که اصولگرایان پیش راه ما گذاشتند.
انتهای پیام/