مدیر کل دامپزشکی استان با توجه به فصل تابستان رعایت نکات بهداشتی را برای پیشگیری از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ مدیر کل دامپزشکی استان گفت:  بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو از جمله بیماری های مشترک انسان و حیوان می باشد که با شروع فصل گرما افزایش می یابد.

حداد زاده راه های پیشگیری از بیماری را برای افراد مرتبط با دام همچون دامدار، قصاب و افراد شاغل در کشتارگاه را استفاده از کلاه ، دستکش ، ماسک و عینک را ضروری دانست و به شهروندان توصیه کرد، گوشت را از مراکز معتبر تهیه  کنند، حتما  گوشت را 24 ساعت در یخچال در دمای 0 تا 4 درجه نگهداری کنند و زمانی که زخم در دست دارند از خرد کردن گوشت اجتناب نمایند.

وی افزود :سالانه بالغ بر سیصد وسی ویک هزار راس دام از نظر بیماری تب مالت واکسیناسیون می شوند که در سال 94 نظارت شرعی و بهداشتی بر سیصد و سه هزار دام در کشتارگاه های استان انجام شده است و بالغ بر هیجده  هزار تن دام شناسایی و معدوم شدند.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.