به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، بنا به اعلام روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزی ، مهندس عباس سعيدي در رابطه با اقدامات اين سازمان در مبارزه باآفت زنجره خرما افزود : در ابتداي كار مبارزه غير شيميايي از جمله كارت و نوار های هاي زرد چسبنده و سپس بر مبارزات شيميايي به موقع تاكيد شد.
مهندس سعيدي در ادامه افزود: در ابتداي شروع كار سمپاشهاي توربولاینر خريداري و اصلاحات لازم انجام شد تا دستگاهها از قدرت پاشش مناسبي برخوردار شوند.
وي با بيان اينكه در سال 94 باغاتي كه آلوده بوده وداراي تراكم بالايي بودند شناسايي شد، گفت: باغات داراي تراكم بالا كه كانون اين آفت بوده توسط كارشناسان پهنه بندي شده و به باغداران راهنمايي هاي لازم داده شده تا اقدام به حذف درختان مازاد باغ نمايند.
سعيدي گفت: در اين راستا 7هزار نفر نخل ريشه كن و تعدادي از آنها جابجا شدند و با 160 دستگاه سمپاش، يك ميليون و پانصد هزار نفر نخل در 5هزار هكتار از باغات سم پاشي شده و قرار است بعد از برداشت محصول 13هزار نفر نخل ديگرريشه كن و يا جابجا شده ومرحله نهائيسم پاشي نيزانجام شود.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمان در پايان اظهار داشت: با كاهش تراكم باغات ، سمپاشي به آسانی انجام شده و با تغذيه اصولي باغات با توجه به شناخت كمبودها در مناطق آلوده، هرس اصولي و فني، آبياري منظم باغات و سم پاشي به موقع و در زمان مناسب در دونوبت ارديبهشت ماه و بعد از برداشت مي توان اين آفت را كنترل نمود.
انتهای پیام/ی