به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از گیلان؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان با اعلام این خبر گفت: این طرح تحقیقاتی با هدف ارتقاء خودکفایی شالیکاران در 3 شهرستان رشت، صومعه سرا و آستانه اشرفیه در حال اجراست.حبیب جهانساز افزود: در طرح انتخاب مشارکتی ارقام برنج مراحل کاشت، داشت و برداشت 6 رقم بومی گیلانه، کوهسار، فجر، هاشمی مادری، هاشمی خود مصرفی، شیرودی و 3 نوع بذر لاین یو ام، 23 و کشوری بررسی می شود.وی خاطرنشان کرد: در این طرح با نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و شالیکاران در خصوص قد، پنجه زنی، مقاومت در برابر آفات، باد و باران، میزان کود پذیری، رنگ و شکل ظاهری و همچنین میزان تولید شلتوک تحقیق می شود.معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: اجرای طرح انتخاب مشارکتی ارقام برنج در مرحله پنجه زنی است و 2 مرحله بازدید از خوشه دهی و برداشت باقی مانده است.حبیب جهانساز افزود: نتیجه این طرح پس از برداشت و پخت برنج اعلام می شود.گیلان 238 هزار هکتار شالیزار دارد.
انتهای پیام/ع