به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از
قزوین ؛ رئیس
اداره دامپزشکی شهرستان قزوین ، علت پلمب این قنادی را عدم رعایت شرایط
بهداشتی در نگهداری تخم مرغ و استفاده از مواد اولیه فاسد در تهیه زولبیا و
بامیه بیان کرد .
عیسی غیاث یزدی افزود : همچنین پرونده متخلف به مراجع قضایی ارسال شد.
وی به توزیع کنندگان و مصرف کنندگان عمده این محصول توصیه کرد: دمای مناسب
را برای نگهداری این فرآورده خام دامی تامین کنند چراکه نگهداری تخم مرغ
در دمای محیط موجب فساد آن خواهد شد.
اداره کل دامپزشکی از ابتدای
ماه مبارک رمضان با تشکیل اکیپ های گشت مشترک با سایر دستگاه های نظارتی به
صورت اختصاصی به بررسی شرایط بهداشتی واحدهای قنادی و حلیم پزی
می پردازد.
انتهای پیام/