وی با بیان اینکه مسئله اعتکاف یکی از مستحبات با برکت در ماه مبارک رمضان است، تصریح کرد: پیغمبر گرامی اسلام (ص) در دهه آخر ماه رمضان این فریضه مقدس را به جا می آوردند، حتی در یکی از سال¬های جنگ بدر که حضرت نتوانستند در مراسم اعتکاف شرکت کنند، در ماه رمضان سال بعد 20 روز را معتکف شدند.
مسئول برگزاری اعتکاف طلاب خارجی در حرم مطهر رضوی با اشاره به اینکه اعتکاف رمضانیه باعث می شود طلاب خارجی با آثار و برکات این فریضه بیشتر آشنا شوند، گفت: در بیش از 70 کشور جهان توسط طلاب جامعه المصطفی اعتکاف رمضانی برگزار می شود، این اتفاق نتیجه حضور طلبه های خارجی در اعتکاف هایی همانند اعتکاف حرم مطهر رضوی است که این عزیزان زمانی که به کشورشان بر می گردند از فرهنگ ایرانی اسلامی الگوبرداری می کنند.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال در اعتکاف تحصیل و تهذیب همراه با تفکر است، افزود: مسئله تفکر و اندیشه در دین بسیار حائز اهمیت است. ما حدیث داریم یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت بیشتر ثواب و برکت دارد و بهترین زمان برای تفکر انسان در همین ایام است.
حجت الاسلام والمسلمین نجاتی فرد گفت: یک طلبه در این ایام در خصوص مسائل روابط با خانواده و جامعه و رابطه با خدا بیشتر می اندیشد و در حلقه های معرفت با اساتید به بحث می پردازد که می تواند دیدگاه طلبه خارجی را به محیط اطراف خودش بیشتر باز کند.
وی در خصوص آثار حضور طلاب خارجی در ایران اسلامی گفت: حضور شخصیت های بزرگ جهان اسلام همانند شیخ زکزاکی در ایران از برکات حوزه های علمیه جامعه المصطفی است. طلبه های جوان خارجی می توانند در کشور ایران با معارف اسلامی آشنا شوند و در کشور خودشان همچون خورشید درخشان بدرخشند و مردم را با مبانی دین اسلام آشنا کنند.
انتهای پیام//