به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بلومبرگ، به دنبال خبر کاهش شدید ذخیره نفت آمریکا، بهای این محصول در بازارها، بیشترین افزایش سه ماهه خود از سال 2009 را تجربه کرد.
مقدار ذخیره نفت خام آمریکا نیز برای ششمین هفته متوالی کاهش داشت و به کمترین میزان خود از سپتامبر 2014 رسید. در عین حال، عربستان سعودی که بزرگ ترین تولید کننده نفت خام جهان است، 40 سنت از بهای فروش رسمی نفت خام خود به مشتریان ماه اوت (31 روز منتهی به 11 شهریور) را کاهش داد.
اختلال در تولید و کاهش شدید تولید نفت آمریکا باعث حذف میزان مازاد بر بازار شده و قیمت ها را نسبت به ماه فوریه (31 روز منتهی به 13 اسفند 94) که کمترین حد 12 سال اخیر بود، بیش از 80 درصد بالا برده است. کارشناسان پیش بینی می کنند با تعادل عرضه و تقاضا، بهای نفت نیز به متعادل شود.
بهای نفت تگزاس غربی تحویل ماه اوت با افزایش 30 سنت به بشکه ای 48 دلار و 63 سنت رسید. بهای نفت برنت نیز 41 سنت افزایش داشت تا با 0.8 درصد پیشرفت، به بشکه ای 50 دلار و 12 سنت برسد. به گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تولید نفت خام آمریکا با سقوط 526 میلیون و 600 هزار بشکه ای، به پایین ترین میزان خود در هفته منتهی به 11 مارس رسید.
از آن سو به گزارش رویترز، بهای طلا روز جمعه در بازارهای آسیا پنجمین هفته افزایش خود را سپری کرد و ارزش دلار کماکان پایین ماند.
بهای طلای «اسپات» روز پنج شنبه با افزایش 0.2 درصدی، قدری بالاتر رفت و به هر اونس 1321 دلار و 56 سنت رسید. اما بیشترین افزایش بهای خود از ماه فوریه را ثبت کرد. این فلز باارزش در سه ماهه آوریل تا ژوئن، 7 درصد افزایش داشته است. بهای طلای آمریکا نیز با افزایش 0.3 درصدی به هر اونس 1324 دلار و 40 سنت رسید.
روز پنج شنبه نقره نیز با بهای هر اونس 18 دلار و 81 سنت، به بالاترین میزان از ماه سپتامبر 2014 رسید و بیشترین افزایش بهای سه ماهه خود در چهار سال اخیر را ثبت کرد.
«مارک کارنی،» رئیس کل بانک انگلیس، اعلام کرد احتمالا بانک مرکزی در طول تابستان به دلیل شوک ناشی از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نیاز به تزریق محرک به بازار خواهد داشت.گزارش های رویترز نشان می دهد اتحادیه بازار طلای لندن سخت در تلاش است نقش این شهر به عنوان مرکز عمده داد و ستد طلای جهان را حفظ کند.
انتهای پیام/