محمد کاظمیان دبیر فدراسیون سوارکاری در گفت و گو با
خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار کرد:باشگاه های سوارکاری از نظر عملکرد بسیار متفاوت هستند.زیرا با سرمایه های مختلفی تاسیس می شود. در کل احداث یک باشگاه سوارکاری نیازمند سرمایه زیادی است و این پروژه نیازمند یک زمین با ابعاد زیاد، مانژ و فاکتورهای دیگری است که همگی پر هزینه و زمان بر هستند.
کاظمیان اضافه کرد کار باشگاه داری، کاری خدماتی است که بخش خصوصی سال ها است بار آن را خود به تنهایی به دوش کشیده است. با این حال سرمایه گذاری و رسیدگی به امور باشگاه های خصوصی برای فدراسیون تعریف نشده است.
وی ادامه داد:از مدتی پیش با هم فکری ریاست فدراسیون طرحی را بر اساس تشکیلات حقوقی پایه ریزی کردیم. قصد داریم در این طرح برای باشگاه ها، اتحادیه تعریف کنیم و با سطح بندی باشگاه ها برای خدماتشان هزینه های مشخصی تعیین کنیم. در قالب این طرح مشخصات باشگاه های سوارکاری در جداولی ثبت می شود. هر باشگاه نیز می تواند با معرفی یک نماینده مدافع حقوق خود باشد.
دبیر فدراسیون سوارکاری درباره بیمه اسب ها و تخلفاتی که ممکن است در این حوزه رخ دهد خاطر نشان کرد:شرکت های بیمه با کارشناس خود و یک دامپزشک براساس میکروچیپ، هویت اسب ها را شناسایی می کند و آنان را بیمه می کند. بسیار بعید است در این مسیر تخلفی صورت بگیرد زیرا خود شرکت بیمه در درجه اول به دلیل تخلف از باشگاه دار خسارت دریافت می کند. هم چنین باشگاه ها به بیمه ها به عنوان یک حامی نگاه می کنند. اگر کسی هم تخلف کند فدراسیون با آن برخورد می کند.
انتهای پیام/