مترو یکی از وسایل بسیار محبوب و کارآمد در سیستم حمل و نقل شهری است اما افراد در صورت عدم رعایت نکات خود مراقبتی به هنگام استفاده از آن می توانند با انواع بیماری ها مواجه شوند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان دانشگاه هاروارد به تازگی یک تحقیق در خصوص باکتری ها ، میکروب ها و عوامل بیماری زا در متروی شهر بوستون ایالات متحده انجام داده اند و دریافتند که بیشترین میزان میکروب ها در دستگیره های داخل واگن ها ، بدنه اطراف پله برقی  و خود بدنه صندلی ها وجود دارد.

از جمله بیشترین تعداد باکتری ها در مترو ، باکتری "پروتئوباکتریا" است که از جمله باکتری های طبیعی بر سطح پوست است و آسیبی به بدن نمی رساند، دیگر باکتری های شایع در مترو "فیرمیکوتس" و "اکتینو باکتریا" است.

محیط مترو به دلیل زیر زمین بودن و عدم تابش نور در آنجا می تواند مستعد رشد انواع میکروب ها و آلودگی ها و بروز بیماری های اپیدمیک شود.

براساس تحقیقات در واگن های مترو در سراسر جهان میلیاردها باکتری زنده وجود دارند که البته اکثر آنها برای سلامت بدن بی خطر هستند.

بیشترین آلودگی ها از طریق عطسه، سرفه، خلط بینی ،پخش شدن باکتری های سطح پوست، مواد غذایی در دست افراد ، خاک و برگ گیاهان و آلودگی های کف کفش ها به محیط مترو سرایت پیدا می کند و می تواند باعث بروز بیماری در افراد شود.

کارشناسان بر این اساس توصیه می کنند مسئولان مترو در کشورهای مختلف دنیا نسبت به تمیز و ضدعفونی کردن مداوم وسایل و تجهیزات مترو که می تواند ناقل بیماری های واگیردار باشد اهتمام ورزند.

همینطور افرادی که از مترو استفاده می کنند بعد از خروج از مترو دستهای خود را بشویند و تا حد امکان از خوردن و آشامیدن در محیط مترو خودداری کنند.

استفاده از لباس های پوشیده بویژه برای  کودکان به هنگام استفاده از مترو می تواند مانع از سرایت میکروب ها و ویروس های زنده بر روی سطوح مختلف به بدن و بروز بیماری شود.

همچنین افراد دچاربیماری های نقص سیستم ایمنی بدن بهتر است از ماسک و دستکش به هنگام سوار شدن بر مترو استفاده کنند.

منبع:Dailymail

انتهای پیام/
برچسب ها: مترو ، باکتری ، عفونت ، ویروس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار