بر اساس مطالعه دانشمندان علم تغذیه ، آنزیم موجود در برگ و ساقه میوه آناناس می تواند به جنگ بر علیه مقاومت ویروسی در برابر هر گونه آنتی بیوتیک برود و سیستم ایمنی بدن را قوی کند و پزشکان را امیدوار به ساخت دارویی قوی در مقابل ویروس های سطح روده کرده است.
متخصصان تغذیه می گویند مزه عجیب این دارو به خاطر وجود ماده ای به نام بودینگ است که اسهال روده ای را درمان می کند و جامعه پزشکی را از یک چالش جدی دور می سازد.
راب پایک بیوشیمیست دانشگاه ملبورن استرالیا در این رابطه می گوید: استفاده بیش از حد افراد از آنتی بیوتیک ها سبب مقاومت باکتری ها در برابر آنها شده و آنزیم موجود در آناناس مقاومت دارویی بوسیله ویروس را از بین برده و سبب التیام افراد می شود.
پروفسور پایک اضافه می کند : من معتقدم که آنزیم بروملین که در آناناس وجود دارد باکتری های روده را متوقف و سبب از بین رفتن عارضه اسهال و دیگر بیماری های گوارشی می شود.
گفتنی است ، آنزیم بروملین اولین بار در سال 1930 کشف شد اما آزمایش بر روی آن برای استفاده دارویی به تازگی برای جایگزینی آنتی بیوتیک های روتین شروع شده است.
انتهای پیام/