به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛ سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ماهشهرگفت: هر ساله با شروع ماه مبارک رمضان نظارت و بازرسی کارشناسان بهداشت محیط شهرستان در دو شیفت صبح و بعداز ظهر با حساسیت زیادی صورت می گیرید.
دکتر نایب فدایی افزود: طی این بازدید ها که از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی به خصوص واحدهای قنادی مثل زولبیا و بامیه، آش،حلیم و کارخانه های یخسازی به صورت ویژه انجام شد، یک هزار و 150 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته جمع آوری شد.
وی گفت: با توجه به فصل گرما مردم نباید از دستفروشان و مراکزی که فاقد مجوز بهداشتی هستند خرید کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی به سامانه تلفنی 190 که به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات بهداشتی می باشد اطلاع رسانی نمایند.
حسن پور مسئول بهداشت محیط این شهرستان نیز افزود: در دو هفته اول ماه مبارک رمضان نیز 4 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی که شامل: فلافل فروشی، رستوران، کارگاه قنادی و عمده فروشی مواد غذایی بود به دلیل داشتن شرایط بد بهداشتی و رعایت نکردن بهداشت فردی کارکنان آنها، با دستور قضایی و با حضور کارشناسان بهداشت محیط توسط مأموران نیروی انتظامی پلمپ شد.
انتهای پیام/