به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ این گیاه از قدیم به عنوان یک گیاه دارویی و با خاصیت درمانی مورد استفاده قرار می گرفت. فیثاغورث در قرن ششم قبل از میلاد از خردل برای ساخت بسیاری از داروهایش استفاده می کرد. شاید جالب باشد که بدانید از سالیان بسیار دور، خردل به عنوان یک چاشنی خوشمزه مورد توجه مردم قرار می گرفت.
رگهای خردل سرشار از ویتامین C است و در کشور چین آنها را به عنوان تقویت کننده و برای تصفیهی خون به غذا اضافه میکنند. حضور این سس در برنامه غذایی روزانه بسیار مفید است و نیز دانه های خردل سرشار از کلسیم، منگنز، اسیدهای چرب امگا 3 ، آهن ، روی، پروتئین و فیبر خوراکی هستند.
بهعلت خاصیت ضدباکتری خردل لازم نیست در یخچال نگهداری شود زیرا باکتریهای مضر در ان رشد نخواهند کرد. البته اگر در یخچال نگهداری نشود تندی خود را سریعتر از دست میدهد و بهتر است در جای بسته، تاریک و خنک نگهداری شود. اگر خردل برای مدت زیادی خارج از یخچال بماند ممکن است طعم تلختری بگیرد. این سس دارای پودر خردل میباشد. لذا برای افرادی که به این ماده حساسیت دارند توصیه نمی گردد.
انتهای پیام/ح