مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی، اقدامات استانداری به منظور جلوگیری از تخلفات ساختمانی را تشریح کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن کوهی با تاکید بر این که سیاست های دولت حاکمیت قانون است؛ گفت: باید تولید کنندگان و متقاضیان در زمینه های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری و اقامتی برای ساخت و ساز به متولیان مربوطه مراجعه و پروانه ساختمان اخذ کنند.

وی افزود: اخذ پروانه ساختمان باعث جلوگیری از پرداخت جرائم سنگین ناشی از ساخت و ساز فاقد پروانه ساختمانی در کمیسیون های مرتبط از جمله کمیسیون های ماده 99 و 100 قانون شهرداری ها می شود.

مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: در حال حاضر متولی صدور پروانه ساختمانی در کل پهنه استان، پنج مرجع می باشند.

کوهی افزود: متولی صدور پروانه ساختمانی در خارج از حریم شهرها دفتر فنی استانداری و در داخل محدوده قانونی و حریم مصوب شهرها، شهرداری مربوطه و برای طرح هادی روستاها، دهیاری های مربوطه می باشند.

وی تصریح کرد: برای داخل شهرک صنعتی مصوب دولتی، متولی شرکت شهرک های صنعتی بوده و در آخرین حالت در داخل محدوده قانونی و حریم شهر جدید بینالود بر اساس قانون شهرهای جدید متولی شرکت عمران شهر جدید بینالود است.

مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: موافقت های کتبی توسط ادارات و یا صدور جواز تأسیس برای تولید کنندگان توسط دستگاه های مرتبط از جمله سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت ، معدن و تجارت و ... هیچکدام حکم پروانه ساختمانی را ندارند و تولید کنندگان و متقاضیان مردمی به منظور جلوگیری از صدور حکم قلع بنا و یا جریمه، برای ساخت و سازهای آنان اخذ پروانه ساختمانی از مراجع پنجگانه ی فوق الزامی است.

کوهی گفت: هر گونه واگذاری خدمات و انشعابات توسط دستگاه های خدمات رسان ( آب ، برق و گاز ) فقط با ارائه پروانه و پایان کار ساختمانی از مراجع پنجگانه فوق امکان پذیر است و در غیر این صورت تخلف محسوب می شود.

وی افزود: موافقت هایی که توسط سازمان جهاد کشاورزی استان برای اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها صادر می شود؛ هیچکدام حکم پروانه ساختمانی نداشته و ساخت و ساز بر اساس این موافقت ها باعث ضرر و زیان فراوان مالکین خواهد شد.

مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان رضوی گفت: اطلاع رسانی کامل این دستگاه ها به مردم و متقاضیان جهت اخذ پروانه ساختمانی باید کامل و با صراحت صورت پذیرد تا از ضرر و زیان متقاضیان مردمی و تولید کنندگان جلوگیری شده و امکان سوء استفاده در مراجع اداری و قضائی فراهم نشود.

کوهی در خاتمه خاطر نشان کرد:دستگاههای متولی صدور پروانه ساختمانی هم لازم است فقط در چارچوب و محدوده قانونی خود عمل نمایند و از صدور مجوز و پروانه ساختمانی خارج از وظایف خود اجتناب کنند.

انتهای پیام//


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.