به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
به طور کلی در فرایند جوانه زدن
ویتامین ها، املاح و پروتئین ها به مقدار زیادی افزایش می
یابد در شروع روند
جوانه زدن، نشاسته موجود در دانه شکسته شده و به قندهای ساده ی گلوکز و ساکارز تبدیل می شود که این عمل به وسیله
آنزیم آمیلاز صورت می گیرد. گندم جوانه زده همچنین دارای ترکیباتی مانند ویتامین A،B1،B6،B12،E،
اسید فولیک، کلسیم،
فسفر، روی، ید، سلنیوم و منیزیم نیز می باشد که پس از اینکه
جوانه به اندازه خود گندم رشد کرد می توان از این مواد
بهره برد.
جوانه گندم تازه را هر روز صبح ناشتا
به صورت ۱ قاشق غذاخوری خوب جویده و فرو دهید جوانه
گندم در درمان مشکلات پوستی تأثیر بسیار دارد توصیه می
شود . کسانی که از سوء تغذیه رنج می برند یا منع استفاده از سبزی ها را دارند، می توانند با تهیه جوانه گندم و مصرف مداوم
آن، از کمبود ویتامین ها و املاح معدنی طبیعی بدن جلوگیری کنند. انتهای پیام/پ