روز قدس تجلی باور به یکی از مهم‌ترین آرمان‌هایی است که ایران به عنوان استکبارستیزترین نظام سیاسی موجود در جهان، آن را برای خود تعریف کرده است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگارن جوان، روز قدس را می‌توان مهم‌ترین ابتکار امام راحل(ره) در توجه به یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مسائل و معضلات و دغدغه‌های جهان اسلام محسوب نمود.

نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان "روز قدس"، تجلی باور به یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین آرمان‌هایی است که نظام مقدس جمهوری اسلامی به عنوان استکبارستیزترین نظام سیاسی موجود در جهان، آن را برای خود تعریف کرده است.

آرمان فلسطین، نه فقط به عنوان یک تئوری محبوس در کتاب‌ها و کلاس‌ها بلکه به مثابه یک استراتژی زنده و بالنده برای مقابله با کانون همه فتنه‌های امروز بشریت یعنی صهیونیستم جهانی، هنوز هم پابرجاست. هنوز هم آرمان فلسطین و آزادی سرزمین‌های اشغالی از یوغ مولود نامبارک جهل و تباهی زمانه ما یعنی رژیم صهیونیستی، در منظر جمهوری اسلامی ایران، حائز اهمیت‌ترین موضوع است.

شاید زمانی، اضمحلال رژیم صهیونیستی را عده‌ای، تنها یک آرزو برای مسلمانان آزاده جهان می‌دانستند؛ اینک اما این فروپاشی از داخل، از یک تصور و وهم به یک سرنوشت محتوم تبدیل شده است. شاید آشکارترین هشدار در این باره را رهبر معظم انقلاب مطرح کرده باشند. ایشان در هجدهم شهریور ماه سال گذشته و در جمع اقشار مختلف مردم و مسئولان کشور به این نکته تصریح کردند که رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهد دید.

روزی که سنگ‌ها گریه می‌کنند/ همه ما

اندکی دقت در حال و روز وانفسای دجّال‌صفتان صهیونیست، دیگر تردیدی باقی نخواهد گذاشت که رژیم منحوس صهیونیستی، آشکارا به سراشیبی سقوط افتاده و دیر نیست زمانی که فرزندان شیطان را اراده آهنین برخاسته از ایمان به وعده الهی ببلعد.

از این منظر، روز قدس، جلوه‌گاه وعده خداوند به بندگان شایسته‌اش است که "ان‌ الارض یرثها عبادی الصالحون". آری روز قدس که خود فلسطینی‌ها آن را "یوم بکاء الحجار یا روز گریه سنگ‌ها" می‌نامند، روزی است که نفَس سردمداران رژیم ارتجاع، بیشتر از هر زمان دیگری به شماره می‌افتد.

روزی که سنگ‌ها گریه می‌کنند/ همه ما

اراده واحدی که در سراسر جهان علیه ددمنشی‌ها و انسان‌سوزی‌های نطفه پلید شیطان در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی شکل می‌گیرد و تصاویر مربوط به آن در فاصله چند ساعت به تیتر یک رسانه‌های رنگارنگ دنیا بدل می‌شود و قلب هر انسان آزاداندیش و امیدوار رهایی از جور و ستم یزیدیان زمان را قوت می‌بخشد، اراده‌ای است برای صیانت از حریم انسانیت؛ اراده‌ای است برای حفظ شأن بشر.

چه اندیشه نابی داشت امام خمینی(ره) و چه عاقلانه این روز را برای نمایان کردن حمایت‌های جهانی از فلسطینیان تعیین کرد و از آن سو، چه نابخردانه، انسان‌ستیزترین دولت‌های ریز و درشت جهان، هنوز هم چشم بر جنایات صهیونیست‌ها  در خاک مظلوم فلسطین بسته‌اند. در صدر همه آن‌ها آمریکا شیطان بزرگ است که بارها خود را بزرگ‌ترین حامی صهیونیست‌ها معرفی کرده و ابایی هم از اقدام این رویکرد ندارد.

به گواهی تاریخِ چند دهه اخیر جهان، آمریکا تا به حال، نزدیک به 40 مرتبه قطعنامه‌های مجمع عمومی و شورای امنیت سازمان ملل علیه رژیم صهیونیستی را وتو کرده و مانع اعلام موضع منفی و سلبی کشورهای جهان نسبت به این رژیم شده است و همین چندی پیش بود که اوبامای فریبکار مدعی شد بیش از همه رؤسای جمهور آمریکا به صهیونیست‌ها کمک کرده است.

البته از دولت جائری چون ایالات متحده، چیزی جز این هم انتظار نمی‌رود. کشوری که در روز روشن هواپیمای مسافربری را با 290 مسافر بی‌گناه و بنابر یک ادعای مضحک و دروغین هدف قرار می‌دهد و بعد به فرمانده صادرکننده دستور این حمله مدال افتخار اعطا می‌کند، ترسی از اعلان رسمی حمایت از آدم‌کش‌های معاصر به خود راه نمی‌دهد.

روزی که سنگ‌ها گریه می‌کنند/ همه ما

امام خمینی(ره) چه هوشمندانه دست استکبار جهانی را می‌خوانَد و روز قدس را روز لگدمال کردن شیطان بزرگ معرفی می‌کند و قاطعانه این روز را نه فقط روزی در ایران و برای ایرانیان بلکه روزی در مقیاس جهانی و "روز اسلام" معرفی می‌کند.

"حسین رویوران" کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تأیید گزاره‌های بالا می‌گوید: رژیم صهیونیستی به آخر خط رسیده است و همه شواهد، گویای آن است که این رژیم دارد نفس‌های آخر را می‌کشد. فراموش نکنیم که در آخرین به اصطلاح انتخاباتی که در سرزمین‌های اشغالی برگزار شد، رژیم صهیونیستی به زحمت توانست کابینه تشکیل دهد و عنقریب بود که از رهگذر عدم تشکیل کابینه، رژیم صهیونیستی برای همیشه به تاریخ بپیوندد.

رویوران می‌افزاید: در اینکه رژیم صهیونیستی، اقدام به نسل‌کشی فلسطینی‌ها کرده و بارها و بارها این اقدام را به عینه نشان داده، دیگر تردیدی نیست اما چه چاره که نهادهای مدعی حقوق بشر در سطح بین‌المللی، هیچگاه جان انسان‌های مظلوم فلسطینی برایشان اهمیتی نداشته تا بخواهند مانع رژیم صهیونیستی شوند.

وی افزود: حقیقت ماجرا این است که سازمان ملل به ویژه نسبت به فلسطین و فلسطینی‌ها واجد هیچ کارکرد مثبت و قابل دفاعی نیست.

"حسین شیخ‌الاسلام" معاون امور بین‌الملل رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در گفت‌وگو با با خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: در وضعیتی که تنها واکنش به جنایات صهیونیست‌ها در سرزمین‌های اشغالی، سکوت مجامع جهانی و منطقه‌ای است و این سکوت را می‌توان به خوبی دلیل بر دفاع آن‌ها از رژیم صهیونیستی دانست، این روز قدس است که مایه امید و دلگرمی فلسطینی‌ها است. آن‌ها وقتی می‌بینند در سراسر جهان هنوز هستند کسانی که حامی آرمان فلسطین هستند، احساس آدم‌های فراموش شده پیدا نمی‌کنند.

وی مِی‌افزاید باید به مفهوم واقعی نامگذاری روز قدس پی برد. این روز فقط مناسبتی برای درج در تقویم نیست. این روز، گویای آرمان عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی است. این روز، یک سمبل اساسی و یک نماد واقعی از حمایت از شأن انسان‌هاست. واقعاً باید اندیشه راستین امام خمینی را ارج نهاد و گرامی داشت. این نامگذاری، الهام‌بخش ایمان و عشق به وعده الهی و نصرت خداوند است. خداوند، خود گفته اگر مرا یاری کنید، شما را یاری می‌کنم و گام‌هایتان را استوار می‌نمایم. روز قدس، تجلی بارز قدم در راه خداست.

روزی که سنگ‌ها گریه می‌کنند/ همه ما

باری؛ به نظر می‌رسد ابتکار راهبردی و تاریخ‌ساز حضرت امام خمینی(ره) در نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس و فرصت‌سازی خلاقانه و تمام عیار برای تقویت خط مقاومت ضد صهیونیسم و اعلام برائت جهانی از فلسطین با وجود گذشت سی‌وچند سال از انقلاب اسلامی، همچنان چالش حل‌ناشدنی نظام سلطه است.

اقدام امام خمینی(ره) در نامگذاری روز قدس، دارای عمق راهبردی و گویای مبنای عقیدتی نظام جمهوری اسلامی نسبت به فلسطین و مردم فلسطین است؛ روزی که در آن، مشت‌های گره شده بر سر رژیم صهیونیستی فرود می‌آیند و یک صدا اعلام می‌کنند که همه ما فلسطینی هستیم.

حمیدرضا حیدرپور

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار