کارگروه های 9 گانه به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی، در استان یزد تشکیل و مسائل پیشنهادی مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی یزد در نشست این ستاد، با اشاره به تشکیل کارگروه های 9 گانه در این استان و بررسی مسائل پیشنهادی برای تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: این کارگروه ها شامل توسعه اقتصاد دانش بنیان، شفاف سازی و سالم سازی اقتصاد، مردمی کردن اقتصاد، برون گرایی اقتصاد، ارتقای توان تولید ملی، بهره وری، انضباط مالی و قطع وابستگی به نفت، گفتمان سازی و فرهنگ سازی اقتصاد و عدالت بنیان کردن اقتصاد بوده است.

حمیدرضا نصیری زاده افزود: مهمترین مصوبات ستاد استان در خصوص احیای واحدهای تولیدی، فعال نمودن حداقل 400 واحد تولیدی مشکل دار و کمک به تکمیل حداقل 100 طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد می باشد.

وی عنوان کرد: پروژه های پیشنهادی ارائه شده توسط کارگروه ها در جلسه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان بصورت دقیق با نظر اعضا مورد بررسی دقیق و تصویب شد و برای مصوب شدن نهایی به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور ارسال می شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد همچنین از مطالعه و ارزیابی ساخت واحدهای پتروشیمی در شهرستان خاتم، میبد و ابرکوه از مصوبات ستاد استانی خبر داد و بیان کرد: به منظور توسعه ظرفیت تولید نفت و گاز و تکمیل زنجیره پایین دستی به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور پیشنهاد خواهد شد.

نصیری زاده با اشاره به اهمیت فعالیت این ستاد و تحقق اقتصاد مقاومتی ابراز امیدواری کرد تا پروژه های تصویب شده در سالجاری در سطح استان یزد به انجام برسد و مردم از ثمرات آن برخورد شوند.

در این جلسه که استاندار یزد و روسای کارگروه های 9 گانه استان حضور داشتند پیشنهادات مختلف اعضا مورد نقد و بررسی قرار گرفت.


انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.