ناصر فیض، شاعر طنزپرداز در گفتگو با خبرنگار
حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص چگونگی تأثیر موازیکاری ناشران بر روی کیفیت آثار ادبی گفت: من پردازش همزمان چند ناشر به یک موضوع خاص را به حساب موازیکاری نمیگذارم و فضای کاری ناشران باید به اندازهای باز باشد که هیچ ناشری فکر نکند که شعر یا داستان در انحصار او است.
وی افزود: من نمیگویم نباید ناشر تخصصی شعر یا داستان داشته باشیم، بالعکس به نظر میرسد که اگر به عنوان مثال چند ناشر تخصصی شعر داشته باشیم رقابتی میان این ناشران به وجود می آید که برای ادبیات کشورمان مفید است.
فیض اظهار داشت: موازی کاری امری است که انجام میشود اما در حال حاضر به نظر می رسد با تعدد ناشرانی که به طور مثال در عرصه شعر به صورت تخصصی کار می کنند. آثار ارزشمند راحت تر دیده می شوند یعنی ناشری که کار خود را به درستی انجام می دهد در مقایسه با ناشران دیگر شناخته می شود.
این شاعر طنزپرداز در ادامه با بیان این امر که انحصارطلبی در حوزه انتشار آثار ادبی پاسخ مطلوب را نمیدهد، خاطرنشان کرد: هماکنون رقابت سازندهای میان ناشران ایجاد شده و چند ناشر نیز به انتشار آثار طنز روی آورده اند.
یادآور میشود در سالهای اخیر چند ناشر به عنوان ناشران تخصصی حوزه شعر به فعالیت پرداخته اند و اگرچه انتقادهای زیادی به میزان بالای انتشار مجموعه های شعر وارد است، اما به نظر میرسد که رونق خاصی به این حوزه ادبی داده اند البته توجه بیش از پیش این ناشران به کیفیت آثار آماده انتشار امری ضروری است.
انتهای پیام/