همراه افطار سالاد بخورید

یکی از منابع غذایی که در افطار توسط مشاوران تغذیه توصیه می شود فیبر و املاح آب است که سالاد این مواد را تامین می کند.

جواد واحدی متخصص علوم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: استفاده از غذاهای خشک و پروتئینی به هنگام افطار و سحر موجب خشکی دهان و تشنگی در طول روز برای فرد روزه دار می شود. 

این متخصص تغذیه در ادامه بااشاره به اینکه فیبر و املاح را می توان در سبزیجات یافت گفت: تمام سبزیجات و میوه های ساده آب زیادی ذخیره می کند و به مرور این آب در بدن فرد آزاد و از عطش در طول روز پیشگیری می کند. 

وی اضافه کرد: تنوع سبزیجات در وعده افطار و سحر می تواند آب بدن فرد را به مدت طولانی حفظ و از تشنگی وی جلوگیری کند، سبزیجاتی که شامل کلم پیچ، بروکلی، گل کلم، هویج، خیار که 90 درصد آن آب است ، کاهو ، سبزیجات برگ سبز تیره  که دارای آهن، ویتامین ها و سرشار از کلسیم است همراه با افطار میل شود. 

واحدی در ادامه گفت: سالاد یکی منابع تامین فیبر بدن است در وعده افطار و همراه همه غذاها از سالاد استفاد کنید تا در طول روز با کمبود آب مواجه نشوید . 

وی تصریح کرد: ازخوردن غذاهای خشک مانند کوکو، کتلت، کوکوی سیب زمینی، غذای  چرب ، شور، شیرین در افزایش تشنگی به هنگام روزه داری بپرهیزید. 

انتهای پیام/ 
برچسب ها: افطار ، ماه رمضان ، سالاد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار