یک متخصص تغذیه گفت :چای سبز به علت دارا بودن مواد آنتی اکسیدانی در حفظ سلامتی و شادابی بدن تاثیر به سزایی دارد.

شهاب اولیایی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت:وجود مواد آنتی اکسیدانی مانند پلی فنول ها و کاتچین ها در چای سبز باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد می گردد از این رو چای سبز خاصیت ضد سرطانی دارد.

وی اظهار داشت: چای سبز همچنین در محافظت بدن در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و حفظ شادابی و جوانی سلولهای بدن نقش موثری دارد و به عنوان یک داروی ضدپیری شناخته شده است.

این متخصص تغذیه تصریح کرد:وجود ترکیبات فنولی در چای سبز باعث کاهش عملکرد آنزیم آمیلاز شده که این موجب افزایش متابولیسم بدن و کاهش وزن می شود.

وی نوشیدن 2 تا 3 فنجان چای سبز در روز را برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید دانست.

این متخصص تغذیه توصیه کرد:کسانی که فشار خون بالایی دارند باید از مصرف زیاد این نوشیدنی پرهیز کنند همچنین مصرف زیاد چای سبز باعث کاهش روی،کلسیم و آهن بدن می شود.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار