نتایج فاز اولیه آزمایشات لبنیات پگاه کرمان اعلام شد

نتایج آزمایشات اولیه محصولات کارخانه پگاه کرمان که سه روز پیش پلمپ شده بود، از سوی آزمایشگاه مربوطه اعلام شد.

منصور قنبری زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: فاز اولیه نتایج آزمایشات لبنیات کارخانه پگاه کرمان منفی بوده است و لبنیات این کارخانه فاقد آلودگی به "ای کولای"، مهمترین شاخص تشخیص آلودگی در لبنیات، هستند.

وی ادامه داد:تمام محصولات این کارخانه اعم از شیر، پنیر، خامه و دوغ مورد آزمایش قرار گرفتند. 

قنبری زاده با بیان اینکه روز گذشته این کارخانه فک پلپ شد، افزود:  روز دوم برخی انبارهای این کارخانه باز شد تا نمونه برداری شده و نمونه ها به آزمایشگاه ارسال شود. همچنین 2 سردخانه وابسته به این کارخانه که به یکی از شرکت های غیر وابسته به کارخانه پگاه تعلق داشت، در اختیار پگاه کرمان قرارگرفت.

گفتنی است؛ سه روز پیش ،پس از شکایت یکی از شهروندان، کارخانه شیر پگاه از سوی هیات عالی امنیت قضایی و بهداشتی دادسرای عمومی و انقلاب کرمان به ریاست معاون دادستان با همراهی نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمان و پلیس اماکن مورد بازدید قرار گرفت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار