به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ محققین گفتند: مصرف غذاهای سبک با انرژی بالا در هنگام سحری باعث می شود که افراد در طول روز احساس گرسنگی نکنند و میزان آب بدنشان هم کاسته نشود.
به گفته ی محققین: خوردن غذاهایی با حجم بالا می تواند ناراحتی های معده در ماه رمضان را بیشتر کند و در اکثر موارد افراد با ترشی معده مواجه می شوند. بنابراین بهتر است که غذاهایی با حجم کمتر در این ماه مورد استفاده قرار گیرد.
محققین معتقدند: غذای کم حجم با کالری و انرژی بالا می تواند علاوه بر جلوگیری از احساس گرسنگی در طول روز میزان کمبود های بدن را به میزان کافی جبران کند و فرد می تواند تا پایان روز از توانایی جسمی و فیزیکی کافی برخوردار باشد.
انتهای پیام/ ب