وی افزود : راه اندازی این واحد تعامل بین صنعت ودانشگاه برقرار می کند و ارتقاء کمی و کیفی تولیدات هدف اصلی این مرکز علمی و پژوهشی است و می تواند گامی مهم در تامین سلامت تغذیه مصرف کننده را ایفا کند .
قریشی گفت : دانشگاه ، معاونت بهبود تولیدات دامی و مرکز تحقیقاتی جهاد کشاوری برای ارتقاءکیفیت و صادرات و بهبود تولید در کشور در این واحد تحقیقاتی با هم همکاری می کنند .
لازم به ذکر است این واحد تحقیقاتی به همت آقای حسینی کارآفرین نمونه کشوری در میاندوآب راه اندازی شده است .
انتهی پیام/س