به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
لرستان؛ نعمت قائدرحمتی افزود : زردآلو تولیدی مرووک دورود هم معروف است و هم با کیفیت و دارای عطر و طعم عالی ، سالم و عاری از باقیمانده سموم شیمیایی و سرشار از ویتامین که از نظر سطح زیر کشت رتبه پنجم و میزان تولید رتبه هفتم را داراست .
وی بیان داشت : سالانه افزون بر 12 هزار و 300 تن زرد آلو در شهرستان دورود تولید می شود که تولیدات این محصول از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است.
وی گفت: برداشت زردآلو از باغات روستاهای مرووک و دوخواهران دورود اغاز شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دورود گفت: این منطقه کوهستانی بعنوان قطب تولید زردآلو در کشور شناخته شده به طوری که سالانه هزاران تن میوه زردآلو تولیدی این منطقه به خارج از کشور صادر می گردد.
انتهای پیام /ا