به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ داریوش دیودیده اظهار کرد: در کهگیلویه و بویراحمد مطابق با برنامهای که در کل کشور اجرا میشود ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی هر دو هفته یکبار اقدامات دستگاههای مختلف را در خصوص اجرای این فرمان مورد بررسی قرار میدهد.
وی گفت: در ستاد رفع موانع تولید که با حضور نمایندگانی از دستگاههای مختلف برگزار میشود درصدد رفع مشکل واحدهای تولیدی هستیم که بیشتر مشکلات آنها به سرمایه در گردش و همچنین موضوع تقسیط بدهیها و استمهال در پرداختها برمیگردد.
رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد در همین خصوص افزود: در بحث رونق تولید 250 واحد تولیدی کوچک و متوسط را در دستور کار قرار دادهایم که تاکنون تعداد 170 واحد در سامانه بهینیاب ثبتنام کردهاند.
دیودیده بیان کرد: از این تعداد، 82 مورد در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مورد بررسی قرار گرفته که 77 میلیارد تومان نیز برای آنها تسهیلات در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت استان افزود: از این 82 مورد، تعداد 28 مورد به بانک معرفی شدهاند که مبلغ 40 میلیارد تومان برای آنها در نظر گرفته شده اما بانکها عنوان کردهاند که منابع ندارند.
وی گفت: در مورد طرحهای با پیشرفت فیزیکی 60 درصد به بالا نیز 51 مورد سهمیه استان بوده که از این تعداد 18 مورد در سامانه بهینیاب ثبتنام کردهاند.
این مسؤول گفت: به همین منظور برای رونق این واحدها 10 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده که در نتیجه در بحث رونق تولید واحدهای صنعتی تاکنون به مبلغ 50 میلیارد تومان طرح به بانکهای عامل استان معرفی شدهاند.
انتهای پیام/ف - س