علي باقرزاده رييس سازمان نهضت سوادآموزي وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به قانون حمايت از كودك و نوجوان اظهار داشت:اين قانون در سال ٨١ به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد و مبناي عمل است كه طبق اين قانون افراد زير ١٨ سال مورد حمايت قرار مي گيرند همچنين ماده ٤ نيز آسيب هاي ناشي از حقوق كودكان و نوجوانان را عنوان مي كند.
رييس سازمان نهضت سوادآموزي در ادامه گفت:طبق ماده ٤ قانون هرگونه صدمه،شكنجه،آزار جسمي و روحي كودكان و ممانعت از تحصيل ممنوع و مجرم مرتكب سه ماه و يك روز تا شش ماه حبس يا به ١٠ ميليون ريال جزاي نقدي محكوم مي شود،در واقع ممانعت از تحصيل در زمره آزار و شكنجه كودك قرار مي گيرد.
وي تصريح كرد:ممكن است اوليا به هر بهانه اي مانع دسترسي كودكان به مدرسه شوند كه اين موضوع در مراجع قانوني بررسي مي شود، همچنين در طي ٢ سال اخير در سطح استان ها نزديك به ٧٠٠ پرونده عليه خانواده ها تشكيل شده كه با دخالت قوه قضائیه مشكل رفع شد و پس از آن دانش آموزان در مراكز تحصيلي حضور پيدا كردند.
باقرزاده عنوان كرد:هر چيزي كه طبق قانوني مصوب شده لازم الاجرا و به عهده مراجع قضايي است كه قاضي سطح برخورد با مجرمان را با موضوع تخفيف يا تشديد مجازات مشخص مي كند.
انتهای پیام/