کشف روغن‌های سوخته‌ای که پس از تصفیه روانه بازار می‌شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر شبکه بهداشت و درمان برخوار با تاکید بر انجام بازرسی های ویژه گروه مهندسی شبکه بهداشت و درمان در ماه مبارک رمضان گفت: سودجویان با جمع آوری روغن‌های سوخته خوراکی از رستوران‌ها و فست فودی‌ها اقدام به تصفیه و عرضه دوباره آن به بازار می‌کند.

حسن کمالی با اشاره به انجام این تخلف در سوله ای واقع در شهرک صنعتی دولت آباد افزود: این سوله که از حداقل استاندارهای بهداشتی بی بهره بود، بلافاصله پس از شناسایی پلمپ و پرونده متخلفان برای رسیدگی به مراجع قانونی ارسال شد.

وی در ادامه گفت: با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تولید زولبیا و بامیه در شهرستان برخوار به ویژه شهر سین، گروه مهندسی بهداشت محیط با بازرسی های مشترک و اجرای طرح "ناظم" در سه اکیپ دو نفره اقدام به بازرسی از کارگاه های تولید زولبیا و بامیه می کند.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.