به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهمن خدادادیان گفت: به طور معمول مدت ماندگاری زولبیا و بامیه بین 25 تا 48 ساعت است.
وی افزود: افراد باید هنگام خرید به تازگی زولبیا و بامیه توجه کنند.
خدادادیان بیان کرد: زولبیا و بامیه تازه شفاف بوده و اثرات رسوب روغن و یا شکرک روی آن وجود ندارد.
این کارشناس بهداشت در خصوص خرید زولبیا و بامیه تیره رنگ نیز هشدار داد و گفت: این نوع زولبیا و بامیهها به طور معمول با روغن سوخته تهیه میشوند، توصیه میشود افراد از خرید زولبیا و بامیههای تیره رنگ خودداری کنند.
خدادادیان گفت: فروش زولبیا و بامیهها ی رنگی ممنوع بوده و در صورت مشاهده برخورد میشود .
کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از مردم خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را به سامانه 190 گزارش دهند.
انتهای پیام/ح