به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس،از آغاز کردن افطار با آب سرد و نوشابه های گاز دار خودداری شود.
از خوردن بعضی غذاهای نامناسب ومشکل ساز مانند غذاهای سنگین با روغن فراوان ، تنقلات بسیار شیرین مانند زولبیا، بامیه در هنگام افطار که تا حدود زیادی متداول است پرهيز شود.
استفاده از شيريني های طبيعی مانند خرما، توت خشك و كشمش كه منابع خوبی از املاح و ويتامين ها وانرژی هستند، توصیه می شود.
از مصرف غذاهای پرحجم ، چرب و سرخ کرده و نمک زیاد به دلیل ایجاد احساس تشنگی پرهیز کنید.
انتهای پیام/ز