کرمانشاه؛

نکات مهم در استفاده از ظروف یکبار

استفاده از ظروف یکبار مصرف استاندارد تنها باید در شرایط خاصی صورت گیرد و کاربرد آنها برای هر ماده غذایی با هر دمایی به مشکلات جدی برای سلامتی بدن منجر می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و فعالیت هیات های مذهبی و نیز پخش گسترده نذورات در این ایام نسبت به کاربرد ظروف یکبار مصرف حساسیت داشته باشند.

اولا تحت هیچ عنوانی از لوازم یکبار مصرف غیر استاندارد استفاده نشود.

دوم از ظروف پلی اتیلن با علامت PS که در ته ظروف استاندارد نقش بسته برای غذاهای داغ و چرب نظیر چای ، شیر ، برنج و انواع خورش استفاده نشود.

در نهایت چنانچه شهروندان مجبور به استفاده از ظروف یکبار مصرف استاندارد برای غذا و مایعات داغ هستند انحصارا از ظروف آلیومینیومی یا ظروف گیاهی پایه پلی پروپیلن که با شماره 5 یا علامت pp در ته ظرف مشخص می شوند استفاده نمایند.


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، نکات ، مهم ، استفاده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.