کاشانی ادامه داد: گیاهانی مثل دارچین، شنبلیله، سیر و پیاز، آووکادو ،آجیل ، زعال اخته، گیلاس، سرکه، قهوه تلخ شاید این بیماری را کنترل کنند ولی در جایی که ما روزانه مبالغ بسیاری از برنج و نان مصرف می کنیم نقش زیادی ندارند.
وی اظهار کرد: گیاهانی مانند شنبلیله برای افراد دیابتی انسولین تولید کرده و باعث پایین آمدن سطح قند خون شده اما این یک درمان خاص نیست.
کاشانی در ادامه گفت: کل میوه جات و انواع سبزیها از جمله سبزی مذکور قند بدن را تامین می کند بدون اینکه سطح قندخون تغییر کند . اما شکر و مشتقات آن به شکل زیاد به افزایش قند در بیماران دیابتی می انجامد.
این کارشناس طب سنتی در ادامه گفت: بهترین راه پیشگیری از دیابت خام خواری مانندخوردن سبزیجات به جای برنج و نان است.
وی تاکید کرد: در میان خشکبار فندق ماده مغذی برای پایین آوردن سطح قندخون و در گیاهان گیاه گزنه بسیار مفید است.
انتهای پیام/