محمدی گفت: بسیار شرم‌آور است که اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت در کشوری که خود را مهد قرآن می‌داند، یک ریال بودجه دریافت نکرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نشست تشریح فعالیت‌های قرآنی اتحادیه‌ تشکل‌های قرآن و عترت کشور در ماه مبارک رمضان صبح امروز 22 خرداد در ساختمان این اتحادیه برگزار شد.

در این جلسه حسن محمدی، مدیرعامل اتحادیه تشکل‌‌های قرآن و عترت کشور با اشاره به برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان در استان تهران گفت: این اتحادیه مسئولیت برگزاری برنامه‌های قرآن و عترت در استان تهران را برعهده گرفته و با توجه به اختصاص بودجه برنامه‌ها شامل چهار محور اصلی است.
وی ادامه داد 65 محفل انس با قرآن کریم شامل 35 محفل در روستاهای اطراف و 30 محفل در شهرها برگزار می‌شود و در این مجالس یک قاری معروف در کنار یک قاری بومی به تلاوت قرآن می‌پردازد.

محمدی اظهار داشت: برگزاری 15 نمایشگاه قرآن کریم در شهرستان‌های استان تهران که هر کدام از آنها به مدت یک هفته است، از دیگر برنامه های اتحادیه تشکل های قرآن و عترت در ماه رمضان است که اختتامیه آخرین نمایشگاه تبدیل به تکریم خادمان قرآن می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور افزود: برگزاری محافل جزء خوانی قرآن کریم در سی نقطه تهران و برپایی همایش مدیران مؤسسات قرآنی از دیگر برنامه های ما در ماه مبارک رمضان است.

محمدی در ادامه به بیمه فعالان قرآنی اشاره کرد و گفت: متاسفانه بحث بیمه فعالان قرآنی از کانال اصلی خود یعنی وزارت ارشاد پیگیری نشد و ما به طور مستقیم با نماینده بیمه ارتباط پیدا کردیم. اقدامات خوبی در این زمینه انجام شد و  مستحضر هستید که باید مبلغی نزدیک به ده میلیارد تومان برای بیمه فعالان قرآنی تخفیف داده شود، اما اگر درصدی از آن هم تامین اعتبار شود با توجه به قولی که دوستان در بیمه به ما دادند این امر محقق می‌شود.

وی تصریح کرد: طی تعاملاتی که با وزارت اقتصاد داشتیم، توانستیم با دستور این وزارتخانه بیمه ایران را به مدد فعالان قرآنی بیاوریم. هر فعال قرآنی که در سایت اتحادیه ثبت نام کند و بیمه پایه داشته باشد، می‌تواند در این طرح ثبت نام و از مزایای آن استفاده کند.

رئیس اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت افزود: مسئولیت جدیدی بر عهده اتحادیه قرار گرفته و مسؤلیت دبیری شورای راهبردی فعالیت‌های قرآنی در اربعین حسینی شده به این نهاد واگذار شده تا از طرح‌های قرآنی ویژه اربعین حمایت کند.

وی خاطرنشان کرد: طرح ملی حفظ قرآن کریم که در فرآیند هفت ساله انجام می‌شود و حافظان چهار جزء تربیت می‌کند، جزو برنامه‌های این اتحادیه است.

محمدی اظهار داشت: ما بی‌صبرانه منتظر دریافت اعتبار از نهادهای دولتی هستیم و این مطلب بسیار شرم‌آور است که اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت در کشوری که خود را مهد قرآن می‌داند، یک ریال بودجه دریافت نکرده است و بودجه سال گذشته را از طریق یک مبلغ قرض‌الحسنه به میزان 80 میلیارد ریال و البته باقیمانده بودجه 93 تامین کردیم. امیدواریم که امسال سازمان‌های مربوطه با اتحادیه تشکل‌های قرآنی همکاری داشته باشند.






انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار