برداشت بهاره باقلای محلی در گیلان آغاز شد

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت : پیش بینی می شود کشاورزان گیلانی در چین بهاره 8 هزار تن باقلای محلی به ارزش 47 میلیارد ریال برداشت کنند.

حبیب جهانساز افزود : امسال 3 هزار و 870 هکتار از زمین های کشاورزی گیلان به کشت بهاره باقلای محلی اختصاص یافت.

وی تصریح کرد : به ترتیب در شهرستان های آستانه اشرفیه ، لاهیجان ، رشت ، ماسال و صومعه سرا بیشتر از دیگر مناطق گیلان باقلای محلی کشت می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت : حدود 19 هزار و 350 خانوارکشاورز گیلانی باقلای محلی کشت می کنند.

کشت بهاره باقلای محلی از اوایل فروردین و کشت پاییزه آن از اواخر شهریورآغاز می شود.

در گیلان به باقلای محلی پاچ باقلا می گویند.

باقلا قاتق از معروفترین غذاهای محلی گیلان است که با پاچ باقلا پخت می شود.


انتهای پیام/

انتهای پیام  .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.