به گزارش
گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
نیلوفر حیدری بازکردن روزه با شیر ، آب ولرم و خرما ،عسل و چای کم رنگ را
مناسب دانست و افزود: روزه داران می توانند به تدریج از مواد غذایی سبک
مانند نان و پنیر، گردو و سوپ که فشار چندانی به معده وارد نمی کنند
استفاده نمایند.
وی گفت پرهیز از پرخوری و زیاده روی در مصرف غذاهای پرچرب و شیرین چون نان خامه ای، زولبیا، بامیه، حلوا، شله زرد و... ضروری است زیرا باعث سوزش سر دل، اضافه وزن و نیز عطش شدید می شوند که اغلب این تشنگی با نوشیدن مقدار زیاد نوشیدنی-های سرد جبران می شود.
این کارشناس تغذیه با تاکید بر نوشیدن آب ولرم یا خنک بجای آب سرد و یخ و بصورت آهسته گفت: بین افطار و صرف شام (برای کسانی که شام می خورند) یک فاصله¬ ی زمانی حدود یک و نیم ساعت در نظر گرفته شود تا بدن بتواند خود را آماده¬ ی قبول غذاهای پرحجم تر کند.
انتهای پیام/ح