به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ پایگاه اینترنتی نشریه فوربز در گزارشی به قلم "تیم تریدگلد" نوشت: 40 شرکت بزرگ و معتبر بین المللی که در حوزه معدن فعالیت میکنند، با اختلالاتی که در 5 سال گذشته در این بخش ایجاد کردهاند، 200 میلیارد دلار دارایی را بر باد دادند.
شرکت چند ملیتی "پرایس واتر هاوس کوپرز،" که طیف وسیعی از خدمات و سرویسها شامل مشاوره مدیریتی، مشاوره مالی، آکچوئری، مشاوره حقوقی، مالیات و حسابرسی را ارائه میکند، در گزارشی اعلام کرد: به جای آنکه شرکتهای فعال در بخش معادن از افزایش چشمگیر تقاضای چین برای خرید کالا در دهه منتهی به 2011 بهره ببرند، هر روز ضعیفتر شدند و ورود به بازارهای جهانی را به بدترین شکل مدیریت کردند.
اغلب سرمایهگذاران حوزه معدن اذعان دارند عملکرد شرکتهایشان در بازار سهام به حدی ضعیف بوده است که نه تنها موجب کاهش ارزش هر سهم شدند؛ بلکه به نصف کاهش یافتن ارزش مبادلات چند شرکت مطرح این بخش موجب حذف شرکتهای کوچکتر شد. تمام این اتفاقات در مدت 5 سال بوقوع پیوست و زیان سنگینی را متوجه بخش معادن کرد.
کارشناسان شرکت پرایس واتر هاوس کوپرز به تحلیل علل ناکامی گسترده شرکتهای فعال در بخش معادن پرداختند. دلیل اصلی این ناکامی، سوءمدیریت تشخیص داده شد. "کریس داد،" رئیس بخش معادن در پرایس واتر هاوس کوپرز، اظهار داشت: سرمایههای 40 شرکت معدنی بزرگ جهان در سال گذشته میلادی 37 درصد کاهش یافت. این موضوع نشان میدهد بخش معادن هیچ سودی از افزایش تقاضای جهانی برای خرید کالا نبرد. ارزش تجاری این 40 شرکت در بازار تا پایان سال 2015، 494 میلیارد دلار اعلام شد، حال آنکه فقط یک سال پیش 791 میلیارد دلار بود.
کریس داد در این باره گفت: همانطور که مشخص است، در 5 سال گذشته بالغ بر 200 میلیارد دلار از داراییهای بخش معادن بوسیله همین شرکتهای بزرگ نابود شد. سرمایهگذاران هم با بیرون کشیدن سرمایه های خود از این بخش، به سوءمدیریت شرکتها پاسخ دادند.
40 شرکت مورد بحث در سال 2015 مجموعا 27 میلیارد دلار از داراییهایشان را از دست دادند، حال آنکه در سال قبل آن سود 50 میلیارد دلاری را تجربه کرده بودند.
انتهای پیام/