روزه داران در ماه مبارک رمضان باید برنامه غذایی خودرا جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ آب جوش، شیر گرم، خرما و یک آش یا سوپ خیلی سبک می تواند یک وعده افطاری مناسب باشد. به فاصله نیم ساعت پس از افطار هم می توان یک شام مختصر و سبک صرف کرد.

- در وعده سحری حداکثر نوشیدن ۲ لیوان آب مجاز است. نوشیدن آب بیشتر باعث کاهش تشنگی در طول روز نمی شود و تنها سوءهاضمه و دل درد به دنبال دارد.

- می توان از خوراکی های فیبردار همچون کاهو، سبزی و خوردن میوه هایی مثل خیار و سیب با پوست استفاده کرد که هم مقداری از آب مورد نیاز بدن را تامین می کنند و هم به دلیل اینکه فیبر دارند و باعث تعادل آب بدن در طول روز می شود.

- بین شام تا سحر هم می توان به تدریج آب، میوه و آب میوه مصرف کرد.

- کسانی که با گرفتن روزه دچار معده درد می شوند در هنگام سحر مقداری ترنجبین و خاکشیر مخلوط و میل کنند. همچنین موقع افطار یک لیوان عرق نعناع با نبات یا عسل بنوشند.

- سعی کنید یک ساعت پس از سحری بخوابید.

- سعی کنید حتما در وعده سحری از خورشت، همچون خورشت کدو، خورشت آلو یا خورشت بامیه استفاده شود.

- سعی کنید روزه خودتان را با خرما و یک استکان آب گرم افطار کنید.

 

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.