به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
زردآلو
دارای طبیعتی سرد و تر است که البته نوع شیرین آن خاصیت گرمتری دارد.
این میوه مقوی و لذیذ سرشار از ویتامینهای A، C و گروه B است و مواد
معدنی مختلفی شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی
مس، آهن و روی می باشد.
زردآلو به علت دارا بودن ویتامین B برای درمان بیماریهای عصبی، روحی و روانی، خستگی، بیخوابی و فراموشی مفید است.
این میوه عطش را از بین میبرد و دفع کننده صفرا، اسید
معده و پاککننده
خون و همچنین تنظیمکننده فشار خون است.
انتهای پیام/پ