به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، سیدسام حسینی بیان کرد: طبق قانون شوراها، شورای اسلامی باید هر ماه 2 جلسه عادی برگزار کند شب گذشته دومین جلسه شورای اسلامی برنامه ریزی شده و به صورت کتبی به اعضای محترم شورا ابلاغ گردید.
وی افزود: با توجه به اینکه بعد از جلسه استیضاح شهردار 4 نفر از اعضا به صورت دسته جمعی استعفا داده بودند همین 4 نفر نیز امشب در جلسه حضور پیدا نکرده و لذا جلسه برای برگزاری به حد نصاب نرسید.
حسینی با اشاره استعفای دسته جمعی اذعان داشت: این اعضا در اعتراض به روند عملکرد شهردار استعفا دادند اما مطابق ماده 24 آیین نامه شوراها به دلیل از رسمیت انداختن شورا، قابل طرح در شورا نمی باشد.
رییس شورای اسلامی شهر اندیمشک تصریح کرد: چنانچه این غیبت ها به صورت مکرر بوده و اعضای مذکور در جلسات متعدد غایب باشند می تواند یکی از موارد انحلال شورای اسلامی باشد.
وی از کلیه اعضای محترم شورا خواست برای دفاع از حقوق و رای مردم در جلسات حضور پیدا کنند.
کرامت میری سخنگوی شورای اسلامی شهر اندیمشک هم علت برگزار نشدن نشست یکشنبه شب این شورا را عدم حضور تعدادی از اعضا در جلسه عادی عنوان کرد.
وی افزود: طبق ماده 14 آیین نامه داخلی شورای شهر استعفای چهار نفر، شورا را از حد نصاب قانونی می اندازد و لذا استعفای دسته جمعی قابل طرح در شورا نیست.
میری خاطرنشان کرد: استمرار در عدم حضور جلسات شورا که باعث اخلال در انجام وظایف شورای اسلامی می شود وفق ماده 82 قانون شوراها تخلف بوده و قابل طرح در هیات حل اختلاف می باشد.
وی بیان داشت: دوستان شورای شهر مصمم هستند تا حد امکان دوستانه و با همدلی مشکلات را حل و فصل نمایند لذا از همه همکاران شورایی درخواست می شود با خویشتنداری ضمن تمکین به قانون از هرگونه رفتار و حرکتی که باعث اخلال در انجام وظایف شورا می شود خودداری کنند.
در جلسه هفته گذشته استیضاح شهردار اندیمشک محمدرضا پاپی با شش رای ابقا شد و چهار نفر از اعضای شورای اسلامی شهر در پایان این جلسه استعفا دادند.
شورای شهر اندیمشک 11 عضو دارد.
انتهای پیام/گ