کارشناس ارشد تغذیه برای ماه مبارک رمضان برای روزه دارن نکات تغذیه را بیان کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،دکتر سحر فلاحی کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت:در طول روزه داری دستگاه گوارش و دستگاه هایی که در هضم و جذب غذا دخالت دارند،استراحت می کنندو بعد از روزه داری به نحو بهتری اعمال خود را انجام می دهند.

وی با بیاناینکه هدف از روزه داری در ماه مبارک رمضان از دیدگاه تغذیه ای تغییر عادت غلط غذایی از جمله بد خوری و پرخوری است افزود: ودر ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متعادل و متنوع که شامل نان و غلات میوه سبزیجات و گوشت حبوبات و لبنیات ،آب و املاح ،ویتامین ها و پروتئین هااست، ضروری می باشد .

فلاحی با اشاره به اینکه برنامه غذاییافراد روزه دار باید در سه وعده افطار،شام و سحر تقسیم شود افزود،در هنگام افطار قند خون در پائین ترین سطح قرار دارد برای باز کردن روزه بهتر است از مایعات گرم مانند چای گرم یا شیر کم چرب با خرما و یا کمی عسل استفاده شود همچنین برای افطار نان و پنیر کم چرب و سبزیجات ،سوپ،آش توصیه می شود.وعده شام از حبوبات مانند خوراک عدسی ،لوبیا یا گوشت های سفید استفاده شود و برای تامین آب بدن در فاصله افطار و تا قبل از خواب، از آب، هندوانه،طالبی و خربزه و آبمیوه،دوغ های خانگی کم نمک و سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر،آب را در خود نگه داشته و به تدریج وارد بدن می کنند.

وی گفت: وعده سحر باید شبیه ناهار و یه وعده غذایی کامل باشد که توصیه می شود از برنج با خورش کم چرب،ماکارونی،برنج و ماهی،لبنیات کم چرب و سبزیجات و میوه های سیب و موز استفاده شود.

وی افزود: روزه داران باید از خوردن غذاهای پرچرب ، مایعات سرد و نوشیدنی های گاز دار پرهیز کنند.

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار