به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان عضو هیئت علمی دانشکده ی بهداشت وعلوم پزشکی
دکتر زارع گفت: بوقلمون دارای ماده ای به نام COQ 10 است که اکسیر جوانی است. ویتامین های گروه B و امگا 3 و پتاسیم موجود در بوقلمون برای جلوگیری از افسردگی، MS، کم خونی، کاهش کلسترول و جلوگیری از بروز سرطان موثر است.
وی افزود: فسفر موجود در بوقلمون چهار برابر میگو است، که 80 درصد عامل تشکیل کلسیم در استخوان ها می باشد. علاوه بر آن گوشت بوقلمون برخلاف گوشت های دیگر فاقد اوره و اسید اوریک است که از عوامل سکته ی مغذی است.
انتهای پیام/ب