ذخایر فسفری بوقلمون چهار برابر میگو است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبر نگاران جوان از زنجان؛کارشناسان می گویند:آزمایشات نشان می دهد ، فسفر موجود در بو قلمون چهار برابر میگوست.و این در حالیست که 80 در عامل تشکیل کلسیم استخوان های بدن فسفر است.

گفته می شود گوشت بوقلمون در مقایسه با سایر گوشتها ،اوره و اسید اوریک که یکی از عوامل سکته مغزی است راندارد.

گوشت بی قلمون برخلاف گوشت مرغ ،گوشت گوساله و گوسفند بعد از پخت حجم خود را حفظ می کند و 85 درصد گوشت پخته به دست می اید.

درمان افسردگی،کم خونی و بیماری ام اس با گوشت بوقلمون امکان پذیر است.

وجود مقدار زیادی امگا3 در این گوشت باعث می شودمجاری عروق بدن باز شود و کلسترول خون کاهش پیدا کند که از مزمن شدن بیماری های جلوگیری می کند و باعث شادابی است.

کلسیم موجود در بوقلمون برای تمامی افراد به خصوص بانوان بسیار مفید است و از سرطان سینه در خانم ها جلوگیری می کند.

عمده ی پا دردها،اسپاسم ماهیچه،انسداد و تنگ شدن سرخرگ هاومشکلات وریدی از نتیجه کمبود پتاسیم و منیزیم است که گوشت بولقمون منبع غنی برای این مواد معدنی است.

میزان روی موجود در گوشت بوقلمون باعث رشد خردسالان می شود و ضد سرما خوردگی است،همچنین به ساختار DNA و هورمون مردانه در بدن کمک می کند که باعث تنظیم سن بلوغ افراد می شود.

گوشت بوقلمون اکسیر جوانی است که از پیری زودرس جلوگیری می کند و همچنین استفاده از گوشت بوقلمون نشان از فرهنگ بالای مصرف خانواده است.

انتهای پیام/م

برچسب ها: فسفر ، بوقلمون ، میگو ، زنجان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.