به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ کامران اکبریشایگان اظهار کرد: آش «خیار» یکی از غذاها و آشهای محلی شهرستان اسدآباد است که برای نخستینبار توسط بانوان اسدآبادی طبخ شده است.
وی با اشاره به استفاده از خیار محلی با نام خیار چمبر(خیار آشی) همراه با حبوباتی چون لپه، عدس و بلغور در طبخ این آش محلی، تصریح کرد: در حال حاضر ثبت این آش محلی مختص شهرستان اسدآباد در فهرست آثار معنوی ناملموس کشور توسط میراث فرهنگی در دست پیگیری است.
اکبری شایگان در ادامه گفت: امسال سومین جشنواره «آلو» در روستای هدف گرشگری ملحمدره، ماسوله غرب کشور توسط میراث فرهنگی برگزار نخواهد شد چرا که از این پس متولی این برنامه در صورت پیگیری جهاد کشاورزی شهرستان خواهد بود.
انتهای پیام/ د