به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان
از کرمانشاه
؛ عدس از گروه حبوبات با
طبع سرد و خشک است که سرشار از
آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است. از مزیت های عدس می توان به
پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ، کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامین های موجود در عدس C ،
PP ، B2 ، B1 و A می
باشد. عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است
زیرا پتاسیم موجود در آن باعث فعالیت زیاد کلیه می شود و نه تنها باعث تقويت عضله قلب شده بلکه و در حفظ سلامتی آن مؤثر است. تقويت
عضلات و رشد و نمو كودكان از دیگر خواص عدس است .
انتهای پیام/پ