افرادی كه كم خون هستند عدس را در برنامه غذايی خود قرار دهند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ عدس از گروه حبوبات با طبع سرد و خشک است که سرشار از آلبومین ، هیدارت کربن چربی ، مواد معدنی و آب و سلولز است.
از مزیت های عدس می توان به پتاسیم ، فسفر ، منیزیم ، کلسیم و آهن اشاره کرد. ویتامین های موجود در عدس C ، PP ، B2 ، B1 و A می باشد.
 عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است زیرا پتاسیم موجود در آن باعث فعالیت زیاد کلیه می شود و نه تنها باعث تقويت عضله قلب شده بلکه و در حفظ سلامتی آن مؤثر است.
  تقويت عضلات و رشد و نمو كودكان از دیگر خواص عدس است .


انتهای پیام/پ

برچسب ها: کرمانشاه ، خواص ، عدس ، کم خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.