به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ مهرزاد حمیدی در سفر به استان چهارمحال و بختیاری گفت: امسال برای نخستین بار، ردیف بودجه ای مستقل به حوزه تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش اختصاص یافت و با حمایت دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی، یکهزار میلیارد ریال اعتبار هم برای این حوزه مصوب شد.
وی افزود: حوزه تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش تا امسال، ردیف بودجه ای مستقلی نداشت و اعتبارات این حوزه در قالب ردیف کلی وزارت آموزش و پرورش با عنوان تربیت بدنی پرداخت می شد.
حمیدی، همچنین از افزایش ساعت درس تربیت بدنی در مقطع متوسطه دوم خبر داد.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به فعالیت 35 هزار مربی و دبیر ورزش در مدارس کشور، پیش بینی کرد: تا چهار سال آینده با استقرار کامل پایه دهم، یازدهم و دوازدهم و افزایش ساعات ورزش، مدارس با کمبود سه هزار مربی و دبیر ورزش مواجه شوند.
وی گفت: البته هماهنگی هایی نیز برای تأمین دبیر ورزش، با دانشگاه فرهنگیان و معاونت تأمین نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش انجام شده است.
حمیدی، همچنین از برگزاری انتخابات هیأت رئیسه فدراسیون ورزش های دانش آموزی در مردادماه سالجاری خبر داد و گفت: پس از 15 سال مدیریت این فدراسیون با سرپرست، امسال آگهی استقرار آن منتشر شد.
وی افزود: با برگزاری انتخابات هیأت رئیسه، این فدراسیون ها استقلال حقوقی، مالی و تشکیلاتی پیدا می کند.
حمیدی، با اشاره به تعیین هیأت های این فدراسیون ها در 27 استان کشور، اضافه کرد: هیأت های ورزشی دانش آموزی تا اواسط خرداد در همه استان ها تعیین می شود.
وی گفت: با هدف ساماندهی برنامه های حوزه ورزش و سلامت در آموزش و پرورش، راه اندازی 50 کانون حرکات اصلاحی دانش آموزان امسال در کشور پیش بینی شده که بر اساس جمعیت، یک تا دو کانون در هر استان ایجاد می شود.
حمیدی افزود: امسال مجوز راه اندازی 192 مدرسه تخصصی تربیت بدنی در مقطع های مختلف تحصیلی هم صادر شده که بر اساس آمایش سرزمین، اولویت بندی و ظرفیت های استانی در هر استان فعال می شود.
به گفته وی؛ دانش آموزان در این مدارس، هر هفته 8 ساعت ورزش انجام می دهند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزیر آموزش و پرورش، برای شرکت در گردهمایی دبیران و مربیان تربیت بدنی و مراقبان سلامت استان چهارمحال و بختیاری، به شهرکرد سفر کرده است.
انتهای پیام/ ش